Hands-on Nanny / Huismanager Nieuwkoop

 

Allround Nanny zoekt voor een écht jongens gezin uit Nieuwkoop een 
Hands-on Nanny / Huismanager voor 33 uur per week, verdeeld over de (bij voorkeur) maandag, dinsdag en vrijdag.
De werktijden zijn van 7.00 uur – 18.00 uur. Het gezin bestaat uit een mama, papa, een jongen van 6 jaar, een jongen van bijna 5 jaar en een jongen van 2 jaar.

De ouders zijn op zoek naar een nanny met een hands-on mentaliteit. Je bent een échte aanpakker en draait je hand er niet voor om: de zorg voor de kinderen en het runnen van het huishouden.

Je geeft de kinderen structuur en stimuleert hun ontwikkeling. Je vindt het leuk om lekker met de jongens naar buiten te gaan en uitstapjes te ondernemen met elkaar. Het gezin heeft een bakfiets, die je kunt gebruiken om er samen op uit te gaan, maar het is ook handig als je over een auto en rijbewijs beschikt. De jongens houden erg van de natuur, maar ook van échte stoere jongensdingen zoals auto’s, lego en techniek. Daarnaast ben je positief ingesteld en laat je je niet snel uit het veld slaan. Met humor weet je een akkefietje op te lossen, die zal er weleens zijn met 3 jongens.

Voor dit gezin zijn we op zoek naar een premium nanny, naast de zorg voor de kinderen, ben je huismanager en zorg je dat alles in het huis reilt en zeilt:

· Je begint om 7.00 uur en helpt mee met het ochtendritueel, zoals: het aankleden, ontbijt, boterhammen smeren én het inpakken van de tassen. De ouders brengen de oudste twee jongens naar school voordat ze naar hun werk gaan en jij blijft met de jongste thuis. Om 15.00 uur haal je de twee jongens uit school. Je zorgt voor een verantwoord dagprogramma en leuke uitstapjes. Als de ouders uit hun werk komen, staat de warme maaltijd al voor het gezin klaar of je hebt de maaltijd al voorbereid.

· Jij houdt van orde en een schoon huis. Je vindt het geen probleem om ook het huishouden te runnen. De jongste slaapt s’middags een paar uur, waardoor je je handen vrij hebt en in huis aan de slag kunt. Op vrijdagochtend zijn de oudste twee naar school en de jongste naar de kinderopvang. Tijdens deze ochtend zorg je dat het huis weer netjes en schoon is voor het weekend. Om 12.00 uur haal je de twee oudste jongens uit school en heb je op vrijdagmiddag quality time alleen met ze. De ouders halen de jongste zoon uit hun werk weer van de kinderopvang.

· Je ruimt de rommel van overdag op (samen met de kinderen) en zorgt dat de ouders uit hun werk in een opgeruimd huis komen.

· Je voert huishoudelijke taken uit, maakt het huis schoon en doet niet alleen de was, maar zorgt ook dat alles weer netjes gestreken in de kasten ligt. Je vindt het geen probleem om als dat nodig is ook boodschappen in huis te halen.

Je bent flexibel en wilt incidenteel extra oppassen, bijvoorbeeld op een avond of in het weekend, maar dit gaat natuurlijk in overleg. Het gezin zoekt een nanny voor een langere periode, zodat je écht een band met de kinderen kunt opbouwen en een deel uit zult gaan maken van het gezin.

Ben jij deze leuke, maar ook pittige dame?

 

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je beschikt over een auto en rijbewijs
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen
 • Je rookt niet

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Nanny versus oppas

Nanny versus oppas

8 september 2020

De vakantienanny!

De vakantienanny!

6 juli 2020

Niet duur, maar onbetaalbaar!

Niet duur, maar onbetaalbaar!

12 juni 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?