Nanny Almere 

Vacature nanny pedagogisch medewerker/ gastouder

Creatieve nanny 3 dagen

Allround Nanny zoekt voor een gezin in Almere een leuke, creatieve en betrouwbare nanny voor 30 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen (niet altijd in het weekend, want moeder heeft weekendopvang geregeld).  De tijden zijn verschillend en afhankelijk van het rooster van moeder. De werktijden zijn in overleg, maar ongeveer van 06:30- 18:00 / 09:00-17:00, Het gezin bestaat uit een mama, een meisje van bijna 3 jaar en een jongen van 1 jaar.

De ouder is op zoek naar een nanny die leuke dingen met de kinderen onderneemt. Je houdt echt van kinderen en toont 100% inzet en bent echt flexibel. Je bent een steun en rustpunt voor de kinderen, zodat moeder met een gerust hart naar het werk kan. Je communiceert graag open en eerlijk, omdat je de behoeftes van het gezin belangrijk vind. Je benadert kinderen op een rustige en liefdevolle manier en je bent sensitief. Je houdt ervan om bezig te zijn met de ontwikkeling van de kinderen en speelt daar creatief op in en vind het leuk om de kinderen uit te dagen aan de hand van je bedachte creatieve ideeën. Je hebt aandacht voor gezonde voeding en gaat lekker naar buiten met de kinderen.

Als nanny ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouder naar het werk gaat en onderneemt overdag verschillende activiteiten met de kinderen. Je zorgt voor een passende dag structuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouder opstelt.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen. Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

- kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen

- persoonlijke, op het kind gerichte opvang

- de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt

- Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

- Je verdient bovengemiddeld

- Je werkt onder de dienstregeling aan huis

- Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen

- Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen

- We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

- Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting zorg en welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/onderwijsassistente)

- Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen

- Je hebt een open en lerende werkhouding

- Je hebt een vriendelijke instelling

- Je bent betrouwbaar

- Je bent bereid een VOG aan te vragen

- Je rookt niet

- Je hebt een auto en rijbewijs

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via onderstaande button. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Parttime uren: 20-30 per week

Soort dienstverband: Parttime

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

25 januari 2023

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

19 juni 2021

Welke nanny past bij jouw gezin?