Extraverte nanny 3 dagen 

Allround Nanny zoekt voor een gastvrij gezin in Hendrik-Ido-Ambacht een stabiele extraverte nanny voor 30 uur per week, verdeeld over de dinsdag, woensdag en donderdag. De werktijden zijn van 08.00 uur – 18.00 uur. Het gezin bestaat uit een papa en een mama, een meisje van bijna 6 maanden, een jongen van 4 jaar en een meisje van 6 jaar.

De oudste dochter is een sportieve dame die op streetdance en hockey zit. Ze gaat met plezier naar school en vindt het leuk om na schooltijd af te spreken met vriendinnetjes. Een gezellige sociale dame.

De middelste zoon is een gevoelige jongen die op hockey en zwemles zit. Verder houdt hij echt van stoere jongens dingen, zoals lego, met auto’s spelen en lekker naar buiten gaan.

De jongste is een makkelijke, vrolijke baby die al een aardig ritme heeft.    

De ouders zijn op zoek naar een gezellige nanny die de het leuk vindt om tijd door te brengen met de kinderen. Je hebt ervaring met baby’s en weet waarom de drie R-en (rust, reinheid, regelmaat) zo belangrijk zijn. Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan, rook je niet en heb je een rijbewijs. Je houdt van gezond eten en gaat vaak lekker naar buiten met de kids.

Ouders reizen veel voor hun werk. Daarom zou het fijn zijn als jij 1 keer in de 2 maanden ook een nacht kunt blijven slapen. Jij vindt het ook erg leuk om met dit fijne gezin mee op vakantie te gaan. Hoe fijn!

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders naar hun werk vertrekken en onderneemt overdag verschillende activiteiten met de kinderen. Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij de warme maaltijd al voor het gezin klaargemaakt.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld 18-20 euro per uur 
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een HBO opleiding  in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ docent)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

Nanny versus oppas

Nanny versus oppas

8 september 2020

De vakantienanny!

De vakantienanny!

6 juli 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?