Nanny in Baarn 

Allround Nanny zoekt voor een gezin in Baarn een ervaren nanny voor 22 uur per week. De dagen zijn op maandag en dinsdag van 07.30-18.30 uur (in overleg).

Het gezin bestaat uit een papa en mama en hun 3 kinderen van 3 jaar, 2 jaar en 5 weken oud.

De oudste jongen is een lieve sociale jongen, die in juni 4 jaar zal worden en vanaf september naar school gaat. Omdat ouders ook vanaf september op zoek zijn naar een nanny, zou het fijn zijn als je voor die tijd een paar keer langs komt bij het gezin, zodat de kinderen aan je kunnen wennen.
De middelste is een stoere makkelijke jongen die nergens bang voor is.
De jongste is een lieve dame van 5 weken oud waar jij met veel liefde voor mag gaan zorgen.

De ouders zijn op zoek naar een ervaren en vitale nanny. Jij houdt er van om tijd door te brengen met de kinderen, leuke dingen te ondernemen en tegelijkertijd kun je ook goed grenzen aangeven. Jij weet wat het is om een nanny te zijn.

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders naar hun werk vertrekken. Je zorgt voor een passende dag structuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij de warme maaltijd al voor het gezin klaargemaakt.

 

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Beschikbare nanny's

Beschikbare nanny's

21 april 2022

Verlof

Verlof

21 april 2022

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

20 april 2021

Welke nanny past bij jouw gezin?