Oppas 3 middagen Baarn 

Vacature nanny/ pedagogisch medewerker/ oppas aan huis

Allround Nanny zoekt voor een gastvrij gezin in Baarn een ervaren liefdevolle oppas/nanny voor 12 uur per week, verdeeld over 3 dagen op maandag, dinsdag en donderdag.  De werktijden zijn van 14.00 uur – 18.00 uur.
Het kan voorkomen dat ouders wat vaker een beroep op je doen, gezien de werksituatie. Daarnaast zou het fijn zijn als je in de vakanties hele dagen beschikbaar bent.

Het gezin bestaat uit een vader en een moeder, een jongen van 13 jaar oud en een jongen en een meisje van 11 jaar oud (jongen en meisje).

De oudste jongen is sportief. Hij houdt ervan om te voetballen en zit in de brugklas. Het is dus fijn als je hem kan helpen bij zijn huiswerk en hem kan stimuleren om, naast het voetballen, aan zijn schoolwerk te gaan.

De jongen van 11 vindt het leuk om computerspelletjes te spelen en is creatief en muzikaal. Hij zit in groep 8 en gaat volgend jaar naar de middelbare school.

Het meisje van 11 jaar zit ook in groep 8 en is sportief. Zij is keeper en gaat iedere week naar meisjesvoetbal.

De ouders zijn op zoek naar een nanny die de kinderen een warm thuis gevoel kan geven. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met tieners en goed om kan gaan met weerstand. Je laat je niet snel uit het veld slaan. Je kunt de kinderen stimuleren in het maken van huiswerk en helpt hen zo nodig daarbij. Je weet je humor in te zetten en wilt er echt een veilige haven voor de kinderen van maken.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij de warme maaltijd al voor het gezin klaargemaakt.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je hoeft geen diploma te hebben, maar ervaring is wel belangrijk! 
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

Nanny versus oppas

Nanny versus oppas

8 september 2020

De vakantienanny!

De vakantienanny!

6 juli 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?