Lieve nanny Huis ter Heide

 

Allround Nanny zoekt voor een écht jongens gezin uit Huis ter Heide een lieve nanny. Als nanny werk je via de regeling dienstverlening aan huis bij het gezin.

Je werkt 18 uur per week, verdeeld over drie werkdagen. Bij voorkeur op de maandag, dinsdag en woensdag (donderdag is eventueel ook een optie in plaats van de maandag of dinsdag).

De werktijden zijn:
Op maandag van 14.00 – 18.00 uur, op dinsdag van 14.00 – 18.00 uur,
op woensdag van 11.15 – 18.00 uur. Op één van de drie werkdagen kom je drie uur eerder zodat er tijd is om het huis schoon te maken voordat je de kinderen uit school haalt. Deze dag is in overleg te bepalen.

Het actieve en warme gezin bestaat uit een moeder, een vader, en drie jongens van 5, 7 en 10 jaar. De ouders zijn op zoek naar een spontane en energieke nanny die het leuk vindt om de jongens te ondersteunen bij het zelfstandig worden en ze zo te zien groeien en bloeien. Je gaat graag met de jongens naar buiten en onderneemt uitstapjes met elkaar. Het is handig als je over een auto en rijbewijs beschikt. De jongens (vooral de jongste twee) spelen graag met Playmobil, zijn gek op dieren, spelen graag in het bos en staan graag in de keuken om iets lekkers te bakken… en niet te vergeten daarna samen gezellig op te eten.

Je stimuleert hun ontwikkeling bijvoorbeeld door samen boeken te lezen of te koken en je zorgt ervoor dat de jongens op tijd bij hun sportclubjes zijn. De kinderen zitten op zwemles (alleen jongste nog B & C) judo, voetbal en schaatsen. Je biedt de kinderen structuur en bent consequent, maar er mag ook best eens even gek gedaan worden. Het is belangrijk dat er een natuurlijke klik is, waarbij de kinderen en de nanny zich bij elkaar thuis voelen.

Je hebt er plezier in om de kinderen te begeleiden met hun huiswerk als dit nodig is en helpt ze zelf te ervaren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Je staat stevig in je schoenen met nieuwsgierige jongemannen die over het algemeen vrij goed weten wat ze (niet) willen. Je bent flexibel, open en positief ingesteld. Kortom, je laat je niet snel uit het veld slaan en met humor weet je een akkefietje (zal wel eens voorkomen met 3 jongens) goed op te lossen.

Voor dit gezin zijn we op zoek naar een plus nanny.

 • Naast de zorg voor de kinderen, heb je drie extra uren als de kinderen op school zitten om het huis schoon te maken. In overleg kun je als dat zo uit komt wat reguliere huishoudelijke werkzaamheden uitvoeren (bv. opvouwen van schone was als de kinderen spelen). Dit gaat nooit ten koste van de aandacht voor de kinderen.
 • Je ruimt de rommel van overdag op (samen met de kinderen) en zorgt dat de ouders uit hun werk in een opgeruimd huis komen en de avondmaaltijd klaar is en mocht je mee willen eten dan is dat geen enkel probleem.

Het is een pré als je in voorkomende situaties extra zou kunnen oppassen, bijvoorbeeld tijdens de schoolvakanties. Of als je sporadisch op een avond iets langer kunt blijven als één van de ouders op reis is. Dit gaat altijd in goed overleg.

Het gezin zoekt een nanny voor een langere periode, zodat je écht een band met de kinderen (en ouders) kunt opbouwen en daarmee onderdeel uit gaat maken van het gezin.

Ben jij deze enthousiaste, warme, maar ook consequente dame?

 

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

Nanny versus oppas

Nanny versus oppas

8 september 2020

De vakantienanny!

De vakantienanny!

6 juli 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?