Nanny in loondienst Driebergen

Allround Nanny zoekt voor een gastvrij gezin in Driebergen een ondernemende en betrouwbare nanny die inwonend wil zijn (hoeft niet) van dinsdag tot zaterdag. Het gezin bestaat uit een papa en een mama, een meisje van bijna 5 jaar, een meisje van bijna 4 jaar, een jongetje van 2,5 jaar en een meisje van 1 jaar.

De ouders zijn op zoek naar een nanny die de kinderen de ruimte geeft om zelf te ontdekken, er op uit gaat met de kinderen en iemand die bakken ervaring heeft. Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan, rook je niet en heb je een rijbewijs. Je bent van plan voor langere periode bij het gezin te blijven en je bent gemakkelijk in contact. Je bent een echte vrolijke en gezellige dame!

Als nanny ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders naar hun werk vertrekken en onderneemt overdag verschillende activiteiten met de kinderen. Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt. Daarnaast neem je het reilen en zeilen in het huis moeiteloos over. Je weet wat er moet gebeuren en speelt daar gemakkelijk op in. Boodschappen doen, strijken, wassen, koken, het is voor jou geen probleem.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij de warme maaltijd al voor het gezin klaargemaakt.

 

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

De vakantienanny!

De vakantienanny!

6 juli 2020

Niet duur, maar onbetaalbaar!

Niet duur, maar onbetaalbaar!

12 juni 2020

Vacature bij Allround Nanny

Vacature bij Allround Nanny

13 juni 2019

Welke nanny past bij jouw gezin?