Nanny in Wageningen 

Allround Nanny zoekt voor een gastvrij gezin in Wageningen een sociale nanny voor 20 uur per week, verdeeld over de dinsdag en donderdag. De werktijden zijn van 07.30 uur – 17.30 uur. Het gezin bestaat uit een papa en een mama, een meisje van 10 jaar, een jongen van 5 jaar en meisje van 2. Op beide dagen is ook het neefje van (bijna) 2 aanwezig.

De oudste 2 kinderen zijn een groot deel van de dag op school. Na schooltijd spelen ze graag met vriendjes en vriendinnetjes. Ze gaan er graag op uit; bijvoorbeeld naar de bibliotheek. De 2 peuters houden van buitenspelen, knutselen en erop uitgaan met de bakfiets.

De ouders zijn op zoek naar een gezellige nanny. Je laat je niet snel uit het veld slaan, bent geduldig en beschikt over natuurlijk overwicht. Je bent fijngevoelig en bent bereid de dialoog aan te gaan met kinderen. Je vindt gezond eten belangrijk en gaat dagelijks lekker naar buiten of onderneemt iets leuks met de kids.

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders gaan werken. Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij de warme maaltijd al voor het gezin klaargemaakt.

Jij:

· bent lief, sociaal en emotioneel intelligent

· hebt overzicht, natuurlijk overwicht én geduld

· bent creatief en flexibel in je denken en doen

· houdt van beweging en buitenlucht

· valt op door positieve energie

 

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

19 juni 2021

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

20 april 2021

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?