Nanny in Zeist 3 dagen

Allround Nanny zoekt voor een gastvrij gezin in Zeist een liefdevolle nanny voor ongeveer 30 uur per week, verdeeld over de dinsdag, donderdag en vrijdag. De werktijden zijn van 08.00 uur – 18.00 uur. Het gezin bestaat uit een papa en een mama, een meisje van 7 jaar en een meisje van 4 jaar. In juli zal er nog een lief baby’tje geboren worden waar jij ook voor mag gaan zorgen. Start is ongeveer vanaf 1 oktober.
 
Het oudste meisje is een lieve meid die gevoelig is voor sfeer en prikkels. Ze vindt het leuk om te knutselen, schilderen, breien en te lezen. Echte meidendingen dus.
Haar jongere zusje is een gezellige kletskous die goed weet wat ze wil. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te ondernemen. De beide meiden gaan er graag op uit en laten dan bijvoorbeeld de honden van de buurt uit, of ze gaan lekker naar het bos of spelen met andere buurtkinderen buiten.

De ouders zijn op zoek naar een stabiele nanny, die op een kalme manier met de kinderen om kan gaan en niet rookt. Je bent fijngevoelig en bereid om de dialoog aan te gaan met kinderen. Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan, ben je geduldig en beschik je over natuurlijk overwicht. Je vindt gezond eten belangrijk en gaat dagelijks lekker naar buiten met de kids.

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders naar hun werk vertrekken en onderneemt overdag verschillende activiteiten met de kinderen. Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij al gegeten met de kinderen. Na een actieve dag, ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Jouw profiel:

·        Je beschikt minimaal over een MBO opleiding op niveau 2 in de richting zorg en welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/onderwijsassistente)
·        Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of bereid deze te halen
·        Je hebt een open, lerende werkhouding en een vriendelijke instelling
·        Je bent bereid een VOG aan te vragen
·        Je rookt niet

Jij:

·        bent lief, sociaal en emotioneel intelligent
·        hebt overzicht, natuurlijk overwicht én geduld
·        bent creatief en flexibel in je denken en doen
·        houdt van beweging en buitenlucht
·        valt op door positieve energie

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

"Ze heeft niet eens geveegd"

"Ze heeft niet eens geveegd"

13 juni 2019

Niet duur, maar onbetaalbaar!

Niet duur, maar onbetaalbaar!

11 april 2019

Vacature bij Allround Nanny

Vacature bij Allround Nanny

13 juni 2019

Welke nanny past bij jouw gezin?