Nanny Zeist 

Allround Nanny zoekt voor een gezellig gezin in Zeist een vlotte nanny voor ongeveer 20-30 uur per week, verdeeld over 2-3 dagen (waarvan sowieso de dinsdag en vrijdag). De werktijden zijn van 08.00 uur – 18.00 uur. Het gezin bestaat uit een papa en een mama, een meisje van 3 jaar en een tweeling (jongen en meisje) van 1 jaar.

De oudste is een echt meisje. Zij houdt ervan om met poppen te spelen en echte meiden dingen te doen. Ook vindt zij het leuk om lekker buiten te spelen, naar een speeltuin te gaan of lekker in de tuin te spelen. Zij zal in augustus 4 jaar worden en gaat dan vanaf september naar school. School is goed te bereiken met de bakfiets die ouders hebben of lopend.

De jongen van 1 jaar is een rustige jongen die van knuffelen en muziek en dansen houdt. Zijn zusje is een echte ontdekker die lekker op onderzoek uit gaat. De tweeling slaapt bij elkaar op de kamer en de drie kinderen kunnen goed met elkaar opschieten.

De ouders zijn op zoek naar een gezellige vlotte nanny die ervaring heeft met het opvangen van meerdere kinderen tegelijkertijd. Je vindt het heerlijk om met kinderen bezig te zijn en geniet ervan om kinderen te zien ontwikkelen. Daar draag je graag je steentje aan bij. Daarnaast ben je een sprankelend persoon, spreek je goed Nederlands en rook je niet. Je bouwt graag aan een langdurige relatie met zowel de ouders als de kinderen.

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders naar hun werk vertrekken en onderneemt overdag verschillende activiteiten met de kinderen. Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij de warme maaltijd al voor het gezin klaargemaakt.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

19 juni 2021

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

20 april 2021

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?