Over Allround Nanny

Allround Nanny is een professioneel bemiddelingsbureau voor nanny’s aan huis. We bieden kinderopvang op maat: jouw opvoedwensen en de behoeften van jouw kind staan centraal in de opvang.

Hanneke den Broeder is de bedenker en oprichter van Allround Nanny. Ze zag bij haar zoontje van anderhalf de onrust op de dagen dat hij naar het kinderdagverblijf ging en vroeg zich af of dat niet anders kon.

‘Bij het wegbrengen en ophalen huilde hij en de rest van de dag zat hij ook niet lekker in zijn vel. Als ouder wil je dat je kind zich veilig en geborgen voelt, juist als je zelf niet aanwezig kunt zijn. Ik denk graag in mogelijkheden en zo kwam ik op het idee om een bemiddelingsbureau te beginnen. Het is een kwestie van omdenken. Niet het kind naar de opvang, maar de opvang naar het kind. Dan blijft een kind in zijn eigen vertrouwde omgeving en ontstaat er minder onrust en stress. Zo kan het dus ook!’

Door een geschoolde nanny in te schakelen voor de opvang van je kind, weet je kind altijd waar het aan toe is:

  • Iedere dag hetzelfde gezicht in plaats van wisselende leidsters
  • Zorg op maat die past bij jouw gezin en bij de behoeften van jouw kind
  • Geen onrustig gehaast om op tijd bij de kinderopvang te zijn
  • Als je kind een dagje ziek is, komt de nanny ook

Een nanny is niet alleen win-win voor de kinderen, maar ook voor de ouders:

  • Je ochtendritueel wordt meer ontspannen, want je hoeft alleen zelf op tijd de deur uit. Je kinderen blijven thuis
  • Je hoeft geen snipperdag op te nemen wanneer je kind een keer ziek is
  • Je hoeft geen boodschappen te doen na een lange werkdag, want de warme maaltijd staat al op tafel als je thuiskomt
  • Je hoeft dus ook niet meer te koken, terwijl de kinderen staan te jengelen om aandacht
  • Als je daar behoefte aan hebt, maakt de nanny je huis schoon en zorgt dat de huishoudelijke klusjes gedaan zijn

Ieder gezin is uniek en gezinnen hebben verschillende opvoedwensen en behoeftes. Wij houden daar rekening mee bij de werving van een nanny die perfect past. Ben je een alleenstaande ouder met één of meerdere kinderen? Dan vind je het misschien prettig als ook het huishoudelijk werk gedaan is wanneer je thuiskomt. Heb je een groot, samengesteld gezin met kinderen in de leeftijd van nul tot zestien, dan wil je misschien een nanny die veel ervaring heeft met verschillende leeftijden. Heeft jouw kind sondevoeding nodig? Dan regelen wij een Special Care Nanny die hierin gespecialiseerd is.

In een eerste gesprek kijken we samen welke van onze nanny’s het best bij jouw gezin past: De Basic Nanny, De Plus Nanny, De Premium Nanny of de Special Care Nanny. Daarna nemen we de verschillende pakketten met je door. Aan de hand van jouw wensen kiezen we een pakket en starten we de werving en selectie.

Onze nanny'sOnze pakketten

 

Hanneke den Broeder - Allround Nanny

Allround Nanny (Hanneke)

Allround Nanny bemiddelt tussen gezin en nanny. Het belangrijkste uitgangspunt van Allround Nanny is dat ieder kind recht heeft op uitstekende kinderopvang binnen de eigen leefwereld. De inzet van een geschoolde nanny creëert rust voor de ouders en het kind.

Onze service Meer informatie