Huismanager Hilversum 

Allround Nanny zoekt voor een fijn gezin in Hilversum een huismanager/nanny voor ongeveer 18 uur per week, verdeeld over de maandag, dinsdag en donderdag. De werktijden zijn van ongeveer 12.00 uur - 18.00 uur. Het gezin bestaat uit een papa en een mama, een meisje van 4 jaar en een jongen van 10 maanden. Dit gezin zoekt iemand vanaf 1 oktober.

De ouders zijn op zoek naar een huismanager die zorgt voor het huishouden als de kinderen er niet zijn. Boodschappen doen voor het avondeten, een wasje erin doen en eruit halen, en de overige typische activiteiten in het leven met jonge kindjes, jij geniet ervan als alles op rolletjes loopt en zet je hier volledig voor in.

Als de oudste uit school komt, onderneem je leuke dingen met haar. Zij houdt er bijvoorbeeld van om bezig te zijn in de moestuin, lekker te knutselen en ze vindt het heerlijk om er op uit te gaan en lekker buiten te spelen. Jij wordt blij van kinderen en vindt het daarom ook alleen maar leuk als er vriendjes komen spelen. Daarnaast houdt je van gezonde voeding, rook je niet waar de kinderen bij zijn en kan je op een bakfiets rijden. Een rijbewijs is niet noodzakelijk.

Het gezin verbindt zich graag voor langere tijd aan een fijne kandidaat. Je hoeft niet perse een opleiding gedaan te hebben, maar ervaring met kinderen is wel noodzakelijk.
Jij bent een professionele dame, die weet hoe een goed huishouden eruit ziet. Jij neemt heel graag werk uit handen voor de ouders en zorgt ervoor dat er gekookt is als ouders thuiskomen.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creƫren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Het is mogelijk om op de payroll te komen
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je hebt geen vooropleiding nodig, maar wel veel ervaring met kinderen
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen
 • Je hebt ervaring met het runnen van een huishouden en merkt dingen snel op

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Beschikbare nanny's

Beschikbare nanny's

21 april 2022

Verlof

Verlof

21 april 2022

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

20 april 2021

Welke nanny past bij jouw gezin?