Onze service

Allround Nanny zoekt voor jouw gezin een professional die het ochtendritueel terugbrengt naar een moment van rust, in plaats van onrust. Een geschoolde nanny die de volle aandacht heeft voor jouw kind. Een lieve nanny die jou - samen met je kind - uitzwaait, de ontbijtboel opruimt, je kind aankleedt en de dag vult met bezigheden die draaien rond de behoeften van jouw kind.

Een vaste structuur in de vertrouwde thuisomgeving. Iedere dag dezelfde lieve verzorgster en geen stress als je kind een dagje ziek is. Want ook dan is de nanny er.

Heeft jouw kind er behoefte aan om zich af en toe even terug te trekken? Die ruimte is er in jullie eigen huis. Wil jouw kind juist graag met andere kinderen spelen? De nanny gaat met je kind op pad naar bijvoorbeeld een speeltuintje in de buurt. Zij houdt toezicht en geeft je kind de ruimte voor ontmoeting met andere kinderen.

Duur? Dat valt je misschien mee. Vanaf drie kinderen is een nanny zelfs goedkoper dan andere vormen van kinderopvang.

Onbetaalbaar? Dat wel. Je krijgt een geschoolde nanny die past bij jouw gezin. Een nanny die de opvoedwensen van jou en de behoeften van jouw kind centraal zet. De basis van je gezinsleven verandert in een oase van rust. Als jij uit je werk komt, staat het eten al op tafel. Dit geeft je de rust om aandacht voor je kind te hebben.

Samen genieten, in plaats van samen stressen.

Onze nanny past op mijn broertje en mij!

Onze service