Special Care Nanny Utrecht 

Allround Nanny zoekt voor een gezin in Utrecht een Special Care Nanny voor 4 of 5 dagen per week. De werktijden zijn van 08.00 uur – 17.00 uur. Het gezin bestaat uit een vader en een moeder een meisje van 5 maanden oud.

De ouders zijn op zoek naar een Special Care Nanny voor hun dochter die een leverziekte heeft. Zij zal geopereerd worden en kan door haar ziekte niet naar de reguliere kinderopvang.
Je hebt ervaring met kinderen die extra zorg nodig hebben en bent een hygiënisch ingesteld persoon. Daarnaast krijgt het meisje haar voeding via een slangetje binnen en jij bent bereidt om haar deze voeding toe te dienen. Als je hier nog geen ervaring mee hebt, is het belangrijk dat jij bereidt bent om dit te leren.

Ouders spreken Engels met elkaar en met jou, dus het is handig als jij ook Engels spreekt. Tegen hun dochter mag je gewoon Nederlands praten.

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert om 8.00 uur en hebt dan een overdracht moment met de ouders. Door Covid-19 zijn ouders thuis aan het werk. Jij laat ouders dan ook rustig werken boven en zorgt zelf voor hun dochter beneden. Jij stoort de ouders niet tijdens hun werk en bent zelfstandig genoeg om overdag voor het meisje te zorgen.
Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds klaar zijn met werken, heb jij de warme maaltijd al voor het gezin klaargemaakt.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld 20-22 euro per uur 
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

Mijn verlof was hemels dankzij onze nanny

19 juni 2021

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

20 april 2021

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?