Leuke nanny Baarn 

Allround Nanny zoekt voor een gezin in Baarn een zorgzame nanny voor 20 uur per week vanaf eind september.
Het gezin bestaat uit een actieve papa en mama en hun 2 kinderen van 3 jaar en 2 jaar.

Het oudste kind is een stoere jongen, die zich goed kan vermaken. Hij houdt ervan om lekker naar buiten te gaan, een stuk te fietsen of te spelen in de speeltuin. In december gaat deze gezellige jongen naar school en neem je overdag de zorg van zijn zusje op je.
Zij is een lieve, sociale dame die erg goed met haar broertje op kan schieten.

Dit gezin woont op een mooie locatie in Baarn. Je hoeft je geen moment te vervelen, want het bos is om de hoek. Ook heeft het gezin een abonnement op de speeltuin en (mocht je van dieren houden) willen zij een abonnement afsluiten op de dierentuin als je dat leuk zou vinden!

De ouders zijn op zoek naar een flexibele en ondernemende nanny.
Jij bent flexibel in werktijden. Soms kan het voorkomen dat je werkt van 6.00-16.00 uur of van 14.00-23.30 uur, omdat ouders wisselende diensten werken. Je weet wel 4 weken van te voren welke dagen en uren je zult gaan werken.
Als de kinderen in bed liggen rond 19.00 uur, ben jij natuurlijk vrij om lekker te chillen op de bank, of je eigen ding te doen.

Omdat ouders een flexibele nanny zoeken, ligt het uurtarief tussen de €16,- en €18,-. Best een lekker salaris als je ’s avonds gewoon tv zit te kijken!

.  

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

De vakantienanny!

De vakantienanny!

6 juli 2020

Niet duur, maar onbetaalbaar!

Niet duur, maar onbetaalbaar!

12 juni 2020

Vacature bij Allround Nanny

Vacature bij Allround Nanny

13 juni 2019

Welke nanny past bij jouw gezin?