Leuke nanny Baarn

Allround Nanny zoekt voor een gastvrij gezin in Baarn een gezonde en actieve nanny voor 1 of 2 dagen per week verdeeld over de maandag, of dinsdag of donderdag (met als voorkeursdag maandag). De werktijden zijn van 07.30 uur – 19.00 uur. Het gezin bestaat uit een papa en een mama, een meisje van 4 jaar, en twee leuke jongens van 1 jaar.
Het meisje is een lief en vrolijk dametje, die zich de kaas niet van het brood laat eten. Ze vindt het leuk om te knutselen, kleuren en in het keukentje te spelen. Het is een ondernemend meisje, die graag nieuwe dingen onderneemt.

De ouders zijn op zoek naar een vitale nanny, die ervaring heeft met baby’s en niet rookt. Je bent fijngevoelig en bereid om de dialoog aan te gaan met kinderen. Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan, ben je geduldig en beschik je over natuurlijk overwicht. Je vindt gezond eten belangrijk en gaat dagelijks lekker naar buiten met de kids.

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders naar hun werk vertrekken en onderneemt overdag verschillende activiteiten met de kinderen. Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij al gegeten met de kinderen. Na een actieve dag, ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

Hoe beïnvloedt Covid-19 de nanny wereld

16 oktober 2020

25% korting op de werving-en selectiekosten deze week

25% korting op de werving-en selectiekosten deze week

5 oktober 2020

Nanny versus oppas

Nanny versus oppas

8 september 2020

Welke nanny past bij jouw gezin?