Nanny 3 dagen 2 nachten per week 

Allround Nanny zoekt voor een gezin in Baarn een evenwichtige zelfstandige nanny voor ongeveer 32 uur per week, verdeeld over 3 dagen. Daarbij komen nog 2 nachten dat jij in het huis slaapt.

De werktijden verschillen, maar de kinderen zijn om 14.45 uur uit school. Het is de bedoeling dat jij voor die tijd al in het huis bezig bent geweest met boodschappen, koken, schoonmaken etc. Dit vind jij leuk om te doen en je houdt ervan als dingen goed georganiseerd en geregeld zijn. Jij houdt dit huishouden draaiende.

Het gezin bestaat uit een moeder en 2 kinderen van 9 en 4 jaar.
De kinderen zijn blijmoedig, energiek, ondernemend en dus voortdurend op zoek naar een passende uitdaging. Tegelijkertijd vraagt dat om voldoende regelmaat en structuur. Dit betekend niet dat kinderen heel erg druk zijn, maar betekend wel dat je het leuk vindt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De oudste zoon houdt er bijvoorbeeld van om te drummen en de jongste dochter gaat iedere week naar dansles.

De moeder is op zoek naar een vitale nanny die hun kinderen de ruimte geeft om zelf te ontdekken, de fantasie van de kinderen stimuleert en creatief is. Je bent fijngevoelig en bereid om de dialoog aan te gaan met kinderen. Daarnaast laat je je niet snel uit het veld slaan, ben je geduldig en beschik je over natuurlijk overwicht. Je vindt gezond eten belangrijk en gaat dagelijks lekker naar buiten met de kids.

Moeder zit voor werk iedere week 2 of 3 dagen in het buitenland. Jij bent dan het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de kinderen. Belangrijk is dus dat jij een zeer zelfstandig en professioneel persoon bent.

 

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creƫren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente) of bent bereid deze te halen. 
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

De vakantienanny!

De vakantienanny!

6 juli 2020

Niet duur, maar onbetaalbaar!

Niet duur, maar onbetaalbaar!

12 juni 2020

Vacature bij Allround Nanny

Vacature bij Allround Nanny

13 juni 2019

Welke nanny past bij jouw gezin?