Nanny Muiden 3 dagen 

Allround Nanny zoekt voor een gastvrij gezin in Muiden een energieke nanny voor 30 uur per week, verdeeld over 3 dagen, invulling te bepalen in onderling overleg. De werktijden zijn van 08.00 uur – 18.00 uur.

Het gezin bestaat uit een papa, mama en drie kleine jongens van bijna 4 jaar, 2 jaar, en 4 maanden. De oudste jongen is een slimme, sensitieve en grappige jongen die graag met andere kinderen speelt. Hij heeft veel vriendjes in de buurt en start vanaf eind september op de basisschool. De middelste jongen kan zichzelf heel goed vermaken, is sportief en soms ondeugend. De jongste jongen is een baby die al veel lacht, en die in deze fase gebaat is bij rust en regelmaat.

Het gezin woont in een vrijstaande woning in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk in Muiden, grenzend aan het IJmeer. Er zijn veel speelmogelijkheden voor de kinderen in de royale achtertuin, of in de buurt in het park, bij speeltuintjes en op de strandjes dichtbij. De nieuw wijk in West Muiden is met de auto zeer goed te bereiken, met het openbaar vervoer zijn er directe bus verbindingen richting o.a. Amsterdam, Almere en Hilversum vanaf het P+R terrein dicht bij de wijk. Er is een elektrische bakfiets aanwezig om bijv. uitstapjes naar het strand van Muiderberg te maken met de jongens.

De ouders zijn op zoek naar een nanny die ondernemend is, de kinderen de ruimte geeft om zelf te ontdekken en de fantasie van de kinderen stimuleert. Je houdt van gezond eten en voldoende bewegen, en je gaat graag naar buiten op stap met de kids.

Als nanny (gastouder) ben jij het rustpunt in huis. Je arriveert voordat de ouders naar hun werk vertrekken en onderneemt overdag verschillende activiteiten met de kinderen. Je zorgt voor een passende dagstructuur aan de hand van een persoonlijk pedagogisch plan dat je samen met de ouders opstelt.

Wanneer de ouders ’s avonds thuiskomen, heb jij de warme maaltijd (bijv. HelloFresh) al voor het gezin klaargemaakt.

Missie Allround Nanny:

De missie van Allround Nanny is om uitstekende kinderopvang te bieden binnen de eigen leefwereld van het kind. Wij schakelen pedagogische medewerkers in die op locatie voor de kinderen zorgen. Hiermee creëren we rust voor ouders en kinderen.
Dit doen we onder het motto: zo kan het dus ook!

Om dit te bereiken hanteren we de volgende uitgangspunten:

 • kwalitatief goede en professionele kinderopvang aan huis, vanuit de gedachte dat de thuisomgeving voor het kind een veilige omgeving is waar het zich in rust kan ontwikkelen
 • persoonlijke, op het kind gerichte opvang
 • de nanny ondersteunt het kind in de ontwikkeling en maakt hierbij gebruik van een persoonlijk pedagogisch plan dat zij in samenspraak met de ouders maakt
 • Allround Nanny borgt de kwaliteit van de opvang door middel van trainingen, observaties en gesprekken met de nanny en de ouders

Ons aanbod:

 • Je verdient bovengemiddeld
 • Je werkt onder de dienstregeling aan huis
 • Je krijgt interessante workshops en trainingen aangeboden, waardoor je je op pedagogisch gebied blijft ontwikkelen
 • Je krijgt professionele begeleiding en kunt altijd (pedagogische) vragen stellen
 • We houden van persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een gewaardeerde collega waar we tijd en energie in willen steken

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een MBO opleiding op minimaal niveau 2 in de richting welzijn (SPH/ Pedagogiek/ SPW/ welzijn/ onderwijsassistente)
 • Je bent in het bezit van een kinder EHBO diploma of je bent bereid deze te halen
 • Je hebt een open en lerende werkhouding
 • Je hebt een vriendelijke instelling
 • Je bent bereid een VOG aan te vragen

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en voel jij je aangesproken door het idee om voor de kinderen uit dit gezin te zorgen op een manier die het beste bij hen past? Solliciteer dan via info@allroundnanny.nl. Stuur je motivatiebrief en contactgegevens mee.

Alle vacatures

Wij worden erg blij van onze nanny!

Onze pakketten

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes binnen de kinderopvang en natuurlijk over de ontwikkelingen bij Allround Nanny.

Beschikbare nanny's

Beschikbare nanny's

21 april 2022

Verlof

Verlof

21 april 2022

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

Een nanny vinden. Hoe pak je het aan?

20 april 2021

Welke nanny past bij jouw gezin?